vakantienederland

uwstart.nl

Zeeland


Genieten aan Zee

Genieten aan Zee

www.denijs.info


Vakantie in Scharendijke

Op deze site vind je alle informatie over de verblijfsrecreatie in de badplaats Scharendijke. Op het meest noordelijke eiland van Zeeland, Schouwen-Duiveland ligt de badplaats Scharendijke. Het aantal inwoners is ongeveer 1350. In de zomermaanden is dit aantal vele duizenden meer. Alle mogelijke vormen van verblijfsrecreatie zijn hier te vinden. Van uiterst luxe Bungalowparken en Campings tot een Plaatsje bij de Boer met een tent, alles is mogelijk. De aanwezige parken, campings, Hotels en Pensions bieden een verblijfmogelijkheid zoals u dat wilt, voor iedereen en voor elk budget. Scharendijke ligt direct aan het mooie Noordzeestrand en het grevelingenmeer het grootste en schoonste zoutwatermeer van Europa. Scharendijke heeft een eigen Haven met 850 ligplaatsen en een gezellige dorpskern met Cafeetjes Restaurants en Winkeltjes. Kortom de ideale plek voor windsurfers, duikers, zeilers,vissers of een lekkere luie vakantie aan het Noordzeestrand. Kijk ook eens op onze Startpagina daar vindt uw leuke links over Scharendijke en de regio.

www.scharendijkeaanzee.nl


Vakantie in Zeeland

Hier kan je alles vinden over Zeeland om je vakantie zo goed mogelijk voor te bereiden. Met deze site trachten we voor iedereen de nodige informatie te geven. Kies je voor een passieve of actieve vakantie? In zeeland kan het allemaal. Veel plezier met het plannen van je vakantie in Zeeland! Zeeland staat niet alleen bekend om zijn natuur maar ook om zijn toch wel aparte bezienswaardigheden.

www.vakantieinzeeland.net/


Vakantiehuisje \'De Duinvink\'

Zomer, herfst, winter, voorjaar... Het hele jaar door een sfeervol vakantiehuisje.Het vakantiehuisje \'De Duinvink\' is gelegen vlak achter de duinen van Vrouwenpolder op het Zeeuwse eiland Walcheren. In de omgeving vindt u duinen, strand, het Veerse Meer, het eeuwen-oude stadje Veere, honderden kilometers aan fietsroutes en vooral.... rust.  

homepage.mac.com/jeroen.vink/duinvink/duinvink.html(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.