vakantienederland

uwstart.nl

Restaurants Noord-Brabant


Bistro De Eeterij

Een goede, leuke sfeer en lekker eten. Dat zijn de hoofdingrediënten van Bistro de Eeterij. Al jarenlang weten wij dit op een uitstekende manier te combineren. Het resultaat: een gezellig en smakelijk avondje uit. We staan bekend om ons driegangen keuzemenu voor € 25, maar u kunt bij ons uiteraard ook à la carte dineren. Ook groepen kunnen bij ons uitstekend terecht. Geen aangepast menu, maar gewoon kiezen uit de gehele menukaart wat u zelf lekker vindt, vlot en gelijktijdig geserveerd. Onze warme en huiselijke sfeer, met 234 peper- en zoutstelletjes, 200 wijwaterbakjes, de nodige spiegels, nostalgische wandversieringen en kerkattributen, is het decor voor een gezellig diner. Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs! Wilt u zeker zijn van een plaatsje, dan is het verstandig te reserveren.

www.eeterij.nl/


Gasterij La Prairie

Gasterij La Prairie is gelegen in de driehoek \'s-Hertogenbosch, Rosmalen en Empel, vlakbij de A2 en Intratuin. Onze openingsdag was op 1 juli 1997. Na een verbouwing in 2003 heeft Gasterij La Prairie de beschikking over ruim 100 zitplaatsen, inclusief een invalidentoilet.

www.prairie.nl/


Grand Café Restaurant De Zwaan

Is een aparte ruimte, gelegen bij de ingang en aan de voorzijde van onze gelegenheid. De ruimte is ingericht in de sfeer en stijl van ons buitengebied. Het restaurant doet dienst als ruimte voor onze a la carte maaltijden in combinatie met ons Grand Café, maar kan ook exclusief besproken worden voor speciale of besloten diners. Het culinaire restaurant biedt dan plaats aan maximaal 35 personen. Voor onze gasten die niet roken willen dineren, is dit restaurant speciaal toegankelijk. Het niet roken restaurant grenst direct aan het Grand Café.

www.zwaanborkel.nl/


Hotel Café Restaurant Queen

Queen Hotel Café Restaurant U zit bij Queen niet alleen in het hartje van het centrum met al zijn winkels, uitgaansgelegenheden en internationale bedrijven, maar ook tussen de natuurgebieden Peel en Kempen.Op een steenworp afstand ligt het Holland Casino en het Frits-Philips muziekcentrum. Het grote Eindhovense winkelcentrum “de Heuvelgalerie” ligt zelfs onder een dak met ons hotel. Op loopafstand vindt u verder de stadsschouwburg en het geheel vernieuwde “van Abbemuseum”. Café Restaurant Koffie met gebak, een snelle lunch of een uitgebreid diner in een uniek interieur. Van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat kunt u genieten van de hartelijke sfeer die Queen met haar personeel u te bieden hebben. Ons verwarmde terras staat zomer en winter voor u klaar en de vele gezellige evenementen op de eindhovense markt zullen uw bloed sneller laten stromen.

www.queeneindhoven.nl/


Restaurant de 5 kamers

In het hartje van de oude vestingstad \'s-Hertogenbosch, in dé terrasstraat van Nederland, vindt u restaurant De 5 kamers, gastvrij, elegant en vol verrassingen.

www.de5kamers.nl/


Restaurant De Tent Den Bosch

Bij welke tent zullen we vanavond eens gaan eten? Die tent in de Hinthamerstraat? Zo is de naam De Tent in augustus 1990 ontstaan. Binnen zorgt een groot tentdoek, dat aan het plafond is gedrapeerd, voor een intieme gemoedelijke sfeer. De menukaart wisselt met de jaargetijden, behalve onze succesnummers zoals carpaccio, sashimi en teriyaki. Er is een internationale wijn - bronwaterkaart. Het restaurant is in tweeën te delen waardoor het mogelijk is een ruimte te reserveren voor gezelschappen.Voor deze gezelschappen zijn er verschillende optie voorhanden, vraag de bediening of zie deze website bij \"gezelschappen\". Voor het pand vind je in de zomer een terras, met daarbij een schitterend uitzicht op de St. Jans kathedraal.

www.leuktentje.nl/(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.