vakantienederland

uwstart.nl

Restaurants Drente


Buffetrestaurant De Brug

Ons restaurant kent een zeer aparte,\'Drentsch Bourgondische\', sfeer Welke u absoluut nergens aantreft. Een party houden of gezellig uit eten gaan met een paar vrienden in ons restaurant is een werkelijk unieke en fantastische belevenis voor bijna iedereen. U wordt op een vriendelijke en bijzondere manier ontvangen door de gastvrouw Roely Knorren, hetgeen geen enkel gevaar oplevert voor uw gezondheid noch uw goederen. Er kunnen gedurende de avond regelmatig vreemde dingen gebeuren, wij adviseren u om hier niet te veel aandacht aan te schenken. Komt u met een paar personen bij ons te gast, of houdt u een partij, dan kunt u onbeperkt eten van zowel de grills als van het buffet.

www.debrug.net/


Herberg De Aanhouder Wint

Onze gemoedelijke herberg is de plek waar iedereen zichzelf kan zijn en waar het zonnetje in huis altijd schijnt. Het is een sfeervol hotel-Restaurant, liggend in een rustgevende omgeving. De herberg is Brits georienteerd en uitermate geschikt voor familie-en verjaardagfeestjes, reunies, cursussen, conferenties en trainingen. van over heerlijk Engels gebak tot een zeer uitgebreid High tea buffet en U kunt heerlijk genieten van het lekkere eten in ons restaurant, gesitueerd in de serre met een prachtig uitzicht over het Drentse landschap. Wij hebben een keuken in Europese stijl, waar onze koks werken om zo veel verassende en eigen gemaakte gerechten voor u te bereiden. Onze gasten kunnen genieten van het dagmenu of kiezen uit onze uitgebreide a la carte menu. Er kunnen tevens speciale diëten worden gemaakt, mits het van tevoren besproken is. Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

www.deaanhouderwint.nl/


Hotel Restaurant Zalen Abdij

Hotel Restaurant Zalen Abdij de Westerburcht is gelegen in Westerbork (nabij station Beilen) centraal in Drenthe op korte afstand van Assen, Emmen en Hoogeveen. Op deze site vindt u informatie over ons ***hotel met royale parkeergelegenheid, à la carte & Themarestaurant Grand Café la Trappe, de gezellige hotelbar (Proeflokaal), mogelijkheden voor uw vergadering, themafeest of bruiloft.

www.westerburcht.nl/


Lunchroom De Poort van Assen

Aan de rand van het centrum in Assen bevindt zich onze gezellige en sfeervolle restaurant/ lunchroom. In een warme en ongedwongen sfeer kunt u optimaal genieten van onze met zorg bereide gerechten. Alles, van broodjes tot en met de meer uitgebreide menu’s worden van verse producten gemaakt en dat proef je er wel vanaf. We zijn niet alleen het gezelligste restaurant van Assen maar u kunt ook bij ons terecht voor recepties en warm en koude buffetten, voor groepen tot 60 personen. Kom gerust eens praten en samen komen we ongetwijfeld tot een in de puntjes geregeld (culinair)feest en ook nog betaalbaar! De keuken is geopend van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 21. 00 uur. ’s Zondags zijn we ook open, vanaf 16:00. We nodigen u uit om onze site te gaan bekijken, er staan foto’s op van het restaurant en voorbeeldfoto’s van warme/koude buffetten. Verder kunt u alvast een kijkje nemen in de menukaart, zodat u alvast in de stemming kunt komen voor een bezoek aan ons restaurant. We hopen u binnenkort te mogen begroeten.

www.poortvanassen.nl/


Restaurant

Eén van de mooiste plekjes in Drenthe is het schone esdorp Wezup met zijn oude rietgedekte Saksische boerderijen, waar koeien en schapen vredig in de wei staan en waar tijd niet meer belangrijk is. Tijd........... in de historische boerderij van Willem Perkaan is het als of de tijd heeft stilgestaan, de oude houten balken, de opkamer, en Willems meest geliefde plekje, de gelagkamer met antieke tapkast en de meest beroemde (of beruchte) stamtafel van Drenthe. In vroeger tijden dronken de boeren en hun knechten hier hun biertje of een borreltje na een dag van hard werken. Op 1 oktober 2005 namen Gea en Dick van der Elst hun intrek in de oude boerderij en begonnen daar Restaurant \"Perkaan\" . Een stijlvolle á la carte gelegenheid van hoog nivo waar kwaliteit en \"vers\" de standaard zijn. Na een jaar van wennen, aftasten en analyseren presenteren wij per 1 oktober 2006 een vernieuwde menukaart met nieuwe, bijzondere en tongstrelende gerechten van de hand van patron-cuisinier Dick van der Elst. Ook komt er een wijnkaart waar vooral heerlijke zuid-afrikaanse wijnen de boventoon zullen voeren. Uw gastvrouw Gea van der Elst zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt, en inderdaad, de tijd lijkt stil te staan in Wezup, en is niet meer belangrijk.........  

www.perkaan.nl/


Restaurant de Gulle Gans

Restaurant de Gulle Gans Op de Markt, het meest sfeervolle pleintje van Assen, vindt u restaurant de Gulle Gans. Laat u verrassen door sfeer, ambiance en heerlijk eten. Wij hebben (gedeeltelijk) biologisch vlees en een ruime keus in vegetarische gerechten. openingstijden di t/m zo vanaf 17.00 - onze keuken is open t/m 22.00 - wij accepteren diner cheques * = vegetarisch - wij hebben ook dunne franse of vlaamse frieten die extra besteld kunnen worden… - probeer eens onze gemarineerde olijven - voor gezelschappen vanaf tien personen hebben wij een iets aangepaste menukaart - wij prefereren contant of pin, maar u kunt ook met visa of mastercard betalen - voor de kleintjes kan er van alles samengesteld worden - de menukaart wordt elke zes weken vernieuwd - het wordt zeer op prijs als u met roken rekening wilt houden met uw medegasten en geen sigaar of pijp wilt roken - heeft u niet genoeg van de bijgerechten? u kunt altijd meer bestellen - mocht u een speciaal dieet volgen graag twee dagen van te voren vermelden bij de reservering - wij hebben ook dinerbonnen - al het rund- en lamsvlees komt van het `slagersgilde´en is dus biologisch vlees - het wordt op prijs gesteld als u uw mobiele telefoon uit of op trilstand zet  

www.gullegans.nl/


Restaurant Het Ossenhoes

In het noorden van Drenthe vindt u nabij Assen, het gezellige brinkdorp Eext. Deze omgeving biedt u alle kenmerken aan die Drenthe zo bekend maken, namelijk de natuur, de rust en de gemoedelijke sfeer. Het restaurant, wat oorspronkelijk een woonboerderij was, is gebouwd rond 1690. In het verleden had Eext een zeer grote marke, die onder andere gebruikt werd voor het weiden van ossen. De kwaliteit van deze ossen was uitstekend en daaraan heeft het dorp zijn bijnaam Eexter Ossen te danken. In de marke, welke overigens tot de grootste in de omgeving behoorde, kwamen graslanden voor, doch ook uitgestrekte heidevelden. In de Eexter vlag staan zeven ossen, die verwijzen naar de eerder genoemde ossenhandel, doch ook naar de zeven brinken, welke het dorp telt. Deze vlag wappert voor ons restaurant.

www.hetossenhoes.nl/(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.