vakantienederland

uwstart.nl

Huren Noord-Brabant


! VoorPlussers

VoorPlussers Vakantiewoningen zoeken bij VoorPlussers in heel Europa middels het internet. Het aanbod van 18 duizend bijzondere vakantiewoningen brengen wij daarmee op just one click away van u en meer dan 4 miljoen andere bezoekers per jaar. Het ruime aanbod van vakantiewoningen in samenwerking met Bungalow.Net komt tot stand middels een samenwerking met diverse touroperators. Het aantal unieke vakantiewoningen direct gecontracteerd door het 15 koppige Productmanagement team, bestaat op dit moment uit 2919 woningen in vrijwel alle Europese landen. Door samen te werken en uitsluitend per internet te opereren, kan Bungalow.Net u tegen scherpe prijzen de beste woningen aanbieden op de leukste plekjes in Europa!

www.voorplussers.nl/vakantiehuizen.html


De Ganzenhof

Bent u op zoek naar n leuke groepsaccommodatie? dan bent u op \"de Ganzenhof\" op het juiste adres. Bij uitstek geschikt voor een geslaagd familieweekend, school- of clubkamp tot 48 personen. Ook minder validen zijn van harte welkom, hoewel onze accommodatie hiervoor niet speciaal is aangepast; alles is wel gelijkvloers. Zoals u op onze site kunt zien hebben we naast de groepsaccommodatie ook nog een minicamping. Dit alles is goed gescheiden van elkaar, maar het maakt onze accommodatie niet geschikt voor groepen met luidruchtige nachtelijke activiteiten!!

www.ganzenhof.nl/


De Schaapkooi

De Schaapskooi is gelegen aan de rand van de Loonse- en Drunense Duinen. Ons bedrijf dankt zijn naam aan de schapenhouderij die wij hebben naast allerlei recreatieve mogelijkheden. Op ons bedrijf hebben wij sinds 2003 een nieuwe potstal voor onze schapen, die daar in de lammertijd verblijven. De rest van het jaar grazen ze rondom het bedrijf op de weilanden. Ons bedrijf kunt U vinden in Midden-Brabant, in de driehoek Den Bosch Tilburg en Waalwijk. Vanuit ons bedrijf kunt U alle kanten op. Wat dacht U van het Land van Ooit, de Efteling, de Beekse Bergen, het vestingstadje Heusden en Den Bosch? Maar, wat de meeste mensen lokt is de rust van de kleinschalige landbouw en het Nationale Park De Loonse- en Drunense Duinen. Het is hier bij uitstek een fiets en wandelgebied.

www.de-schaapskooi.nl/


Den Hazelaar

In de prachtige omgeving van Eersel biedt \"D\'n Hazelaar\", naast de verhuur van drie groepsaccommodaties, leuke en sportieve ontspannings-mogelijkheden aan kleine en grote groepen. Naast groepsskelters verhuren we ook grote steps en een permanent ingerichte Sport, Spel & Survivalbaan. Allerlei soorten tochten door bos en heide en ons zeer uitgebreide schietprogramma maken dat u uw dagje uit compleet kunt maken.

www.denhazelaar.nl/


Hoeve Heikant

In 2004 is de vakantiewoning geopend. Hier werd een voormalige stierenstal door Joep, Rob en Tom verbouwd tot een vakantieparadijs. De woning is gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelbedieners / gehandicapten. Wastafel, toilet, douche en keuken zijn specifiek voor rolstoelgebruik aangepast. Alles is gelijkvloers. De woning is volledig voorzien van meubels, een keuken met allerlei keukengerei, koelkast, magnetron/oven, etc. Een televisie, spellen, handdoekenpakket, bedden met beddengoed etc. Alles is goed door middel van centrale verwarming te verwarmen. De woning is geschikt voor kleine groepen (tot maximaal 12 personen).

www.hoeveheikant.nl/


Kamphuis In d\'Akker

Kampeerboerderij \'De Kiek\' in Alphen ligt in een natuurrijke, mooie en historische omgeving. Het is een groepsaccommodatie voor groepen tot 160 personen. Deze personen kunnen ondergebracht worden in 6 ruime slaapzalen. . Er ligt op loopafstand een prachtig vrij toegankelijk zwembad \" \'t Zand\", met speelweiden, strand etc. Ook op loopafstand een zeer mooi natuurgebied met veel bos en heideveld met veel historische en landschappelijke waarden. Zo bevindt zich vlak achter de kampeerboederij een prachtige uitgestrekt heide gebied, met fenomenale historische keltische begraafplaatsen! Ook kunt een fraaie wandeltocht maken door een moerassig gebied, en natuurlijk, niet te vergeten, zijn de imposante bossen waar u menig dier tegen zal kunnen komen.

home.hetnet.nl/~dekiek/


Park helderseduinen

Brabant vakantiebungalow in nederland Welkom op de website van ons vakantiehuis in Overloon. Met deze website willen wij u inzicht geven in al datgene wat onze vakantie bungalows te bieden hebben. U heeft de keuze uit een vier en drie persoons bungalow. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen in de week online boeken. Wij bieden u een gezellig, schoon en compleet vakantieverblijf aan. Dat is de eerste stap naar een geslaagde vakantie waar u met tevredenheid op terug kunt kijken. Of het nu gaat om een fietsvakantie of wandelvakantie, Wij doen onze uiterste best om u een prettige vakantie in onze bungalow te bezorgen.

www.helderseduinen.nl/(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.