vakantienederland

uwstart.nl

HotelsHotel Jan van Scorel

Welkom bij Maxima Hotels Jan van Scorel in Schoorl – Noord-Holland Het bekende viersterrenhotel Jan van Scorel (voorheen het Golden Tulip Hotel Jan van Scorel) is schitterend gelegen in één van de mooiste duingebieden van Schoorl aan de Noord-Hollandse kust. Het Nationaal Park de ‘Schoorlse duinen’ is het breedste en meest gevarieerde natuurgebied langs de Nederlandse kust. In de directe omgeving van het pittoreske Schoorl zijn volop mogelijkheden tot ontspanning zoals wandelen en fietsen door de Schoorlse duinen en het bos of uitwaaien langs het strand. Daarnaast zijn de dorpjes Groet, Bergen aan Zee, Bergen Binnen en Alkmaar per fiets prima bereikbaar. Schoorl is bij uitstek de plek waar de liefhebber van rust en natuur zich thuis voelt. Mooie wandelroutes en fietspaden die slingeren tussen duinen en polderlandschap, en een strandopgang (Schoorl aan Zee) waar geen auto’s kunnen komen. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen met het hoogste klimduin van Nederland en veel speciale activiteiten van de boswachterij in Schoorl. Kijk op de arrangementenpagina, Hotel Jan van Scorel biedt diverse arrangementen aan, voor ieder wat wils! Het Noordzeestrand bij Schoorl aan Zee is uitsluitend per fiets te bereiken, terwijl de strandafgangen van Hargen en Camperduin parkeervoorzieningen en een bushalte hebben. De watersporter kan in het haventje van Hargen aanleggen, vlakbij zee en duin. In de zomermaanden staat het dorp in het teken van diverse festiviteiten, zoals het zeil-, surf- en strandevenement \'Hargen Sail\', maar ook schatgraven voor de kinderen.

www.hoteljanvanscorel.nl


Hotel zoeken en boeken

Hotel boeken Makkelijk en snel, zonder boekingskosten een hotel boeken in heel Europa! Op deze site kunt u heel gemakkelijk een hotel zoeken en indien u wat gevonden heeft, een hotel boeken. U kunt zoeken in heel Europa, dus ook in Nederland!

www.voorplussers.nl/hotel-boeken.html


Hotels

Vind de beste hoteldeal in Benelux, Duitsland & Frankrijk

www.hotelspecials.nl


LookingforBooking

LookingforBooking.com is een onafhankelijke en objectieve vergelijkingssite voor het vergelijken van alle 2100 hotels in Nederland, ruim 700 hotels in België en al meer dan 22000 hotels in Europa. De prijzen van ruim 30 online hotel- en boeking sites worden hierop vergeleken. Consumenten kunnen hierdoor tot wel Euro 40,00 per nacht besparen, door op de juiste plek op internet te boeken.  

www.lookingforbooking.com


Weekendarrangement.nl

Weekendarrangement.nl is de plaats waar vraag en aanbod van mooie en aantrekkelijk geprijsde arrangementen samenkomen. Heeft u zin in een Culinair Arrangement, een Wellness Arrangement of juist dat Fiets Arrangement? Bezoek dan www.weekendarrangement.nl en boek het door u gekozen arrangement rechtstreeks bij uw favoriete hotel en u kunt volop genieten!

www.weekendarrangement.nl/(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.